fredag 28 juli 2017

Vegan life

Har nu gått två dagar sen jag började min veganska kost och jag kan säga att det är så mycket mer än man tror. Röd Loka Crush tex är inte vegansk pga djur i den röda färgen liksom...


Men det känns bra och ännu viktigare så känns det så otroligt rätt. Detta är för mig!


Det är inte bara kosten som är ändrad i mitt liv utan jag har verkligen fått ett lugn i kroppen just nu som inte funnits innan och det är nog pga att jag så tydligt känner vad/vart jag vill med många delar i mitt liv vilket innan har varit lite fram och tillbaka och ett jagande efter vad jag vill och vem jag idag är. Tappade mig lite på vägen dem senaste åren pga jobbiga saker som hänt och började tvivla på mig själv som person. Känns så otroligt skönt att återigen känna kärlek inombords och varje dag känna känslan "jag älskar mitt liv". Självklart händer jobbiga saker alla människor men tidigare har jag kunnat hantera det bättre än vad jag gjort senaste åren. Jag ramlade liksom men nu står jag stark igen.


Kan tänka mig att allt detta låter lite flummigt men jag är nog lite flummig om jag ska vara ärlig. Jag tror på Karma, mening med livet och att man har ett flow när man är på sin rätta väg.


Nu kommer denna blogg därför helt numera ha veganska recept så jag ska samla alla smartpoints recepten i en mapp istället.


Kärlek till er och glöm inte att kramas och att le

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar