fredag 28 juli 2017

Helt plötsligt blev allt mycket klarare....

Jag har alltid haft ett stort intresse för kost. Både att tillaga, äta men också hur kosten påverkar oss som människor. Påverkar vårt humör, vår hud, våra organ, vår ork... ja, kosten påverkar faktiskt allt.


Förra året så åt jag lakto-ovo vegetariskt men slutade pga blev för omständigt hemma och blev att jag mest åt en massa halvfabrikat och det är inte en kost jag vill ha. Hela tiden så drogs jag ändå åt att jag ville äta mer vegetariskt/veganskt. Sen nu dom senaste dagarna så har tanken inte vilja släppa utan det är allt jag tänker på. Det är ju veganskt jag vill äta.
Jag får tårar i ögonen och ryser i hela kroppen när jag tex går in till Mahalo Hälsocafeet i Stockholm för det känns så rätt. Rätt för mig. Det är min väg.


Därför har jag faktiskt bestämt mig för att övergå så mycket som bara möjligt till vegansk kost.


Jag tror på att följa sina instikter och sin magkänsla och det har varit en tid nu där jag faktiskt lyssnat mer på annat som tex logik än vad jag lyssnat till mig själv. Känner just nu att jag är klar över hur min väg ser ut nu och då menar jag inte bara kosten. Jag har landat i vilken typ av träning som jag gillar, vilken typ av karriär jag vill ha och vad jag vill prioritera i livet. Känns som att jag haft ett decenier fullt upp av att jaga men inte vetat vad jag jagat. Jag tappade bort mig själv litegrann men känner att jag har hittat tillbaka. Jag är jag igen.


Min blogg heter Ett Liv i Balans och det är vad jag alltid strävar efter och tror på. En balans. Känner mig otroligt lugn och grundad i att jag känner mig så nära en balans just nu.


Ska försöka komma ihåg att blogga lite mer även nu för tror att jag senare i livet kommer vilja kunna gå tillbaka och läsa om denna vändning mitt liv tar just nu och då inte bara att kosten går över till vegan utan att hela mitt fokus i livet ändras lite och min syn på framtiden har blivit mycket klarare.


Har ni tips på olika veganska gärna sp vänliga recept så tar jag gärna emot dom tipsen :)
Ha en amazing onsdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar