onsdag 29 mars 2017

Skinkomelett

RECEPTMÅNAD Recept No27

Skinkomelett 8sp
70-100g rå färsk broccoli 
1tsk rapsolja
2ägg
40g strimlad rökt påläggsskinka
Flingsalt
0.5dl majs
2msk matyoghurt 
2msk finhackad rödlök
Färsk bladspenat
Machesallad
Cocktailtomater


Skär broccolin i tunna skivor och stek upp i oljan. Vispa äggen i en skål och lägg i skinkan. När broccolin mjuknat lite i pannan så häller du över äggen med skinkan över broccolin i pannan. Använd stekspade för att fi in all broccoli i omeletten. Låt steka ett par minuter på varje sida och lägg sedan upp på tallrik. Lägg på yoghurt, rödlök och majs på omeletten och strö på flingsalt. Servera med bladspenat, machesallad och cocktailtomater.

Perfekt lunch när man inte vet vad man ska äta och vill att det ska gå fort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar