måndag 20 mars 2017

Currychicken

RECEPTMÅNAD Recept No13

Currychicken 4portioner á 7sp
400g tunt strimlad kycklingfile
2 finhackade gula lökar
1 strimlad gul paprika
1msk curry
1 kycklingbuljongtärning
salt & peppar efter smak
1msk rapsolja
2dl fraiche 8%
1dl matlagningsgrädde 15% (skånemejeriets är bäst)

Hetta upp oljan och stek upp kyckling och lök. Häll i kryddor, fraîche och grädde och låt puttra ett tag. lägg sedan i paprikan och låt den mjukna litegrann innan du serverar.

Serverar du den med blomkålsris så är riset 0sp men jag hade 1dl kokt råris som är 3sp så min portion blev 10sp. Rekommenderar att servera med broccoli, muuuuuuuums! Perfekt matlådemat. Ser ut som en liten portion men bilden ljuger lite, är en mättande portion.

#viktväktarrecept




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar