tisdag 27 augusti 2013

MammaBloggKryssningen 2013

Ligger hemma i halsont, hosta och feber och passar då på att blogga lite. Jag bloggar inte i närheten av så mycket som jag önskar och vill längre. Känns som att ajfön gjort att man inte plockar fram datorn längre. Känns som att en bild ute på Instagram med en text och en himla massa hashtags har tagit över men som sagt nu ligger jag hemma och är sjuk och tänker blogga lite om helgen. Jag vaknade i lördags med feber men hade ju en grym mammabloggkryssning inplanerad så det var Alvedon och förnekelse som fick bli grejen. Eventet arrangeras av GRYMMASTE www.mgroup.se som arbetat hårt med denna kryssning som jag förstår slagit både förra och förförra årets av dom som varit med sen start. Detta var min första kryssning och jag kommer att åka nästa år också! Är du en mamma som bloggar tycker jag absolut att du ska registrera dig hos www.mgroup.se
 
En GRYM goodiebag och fina tävlingar med fina priser var en del av kryssningen och dessa priser/goodiebags är saker som sponsorer bidragit med och att redovisa alla med både bild och text blir svårt för dom är otroligt många men jag kommer välja ut mina favoriter som ni får se närmare och sen en bild med allt jag fick sen följer länkar alla längst ner om ni vill titta in och se vad dom mer erbjuder men först ska jag skriva lite om kryssningen.
 
 
När vi kommer dit har www.starstable.com/se en livs levande ponny med flätor i sitt tält som jag kan tänka mig att dom mammor med döttrar som spelar detta spel säkert blev jätteavis på för den var väldigt söt men jag och hästar går liksom inte riktigt ihop både pga allergi och rädsla så ni hittar inget kort på mig brevid den sötnöten. Sen fick vi våra hyttnycklar och eventschema. Har lite tid över innan välkomsdrink så fixar iordning oss på hytten och tar en liten drink innan. Jag räknade mina propoints hela helgen och frågade bartendern hur jag lättast skulle kunna få till en rolig drink på ramlösa. Hans tips blev en hit! Limevodka, pressad lime och ramlösa blev det med massor av is, det blev en drink jag kommer att beställa igen. När det är dags för välkomstdrink så fanns massor av uppskuren frukt vilket som för mig som är viktväktarna är väldigt tacksamt så nästan alla frukt är 0pp. För mig blev det massor av melon, vindruvor och ett glas mousserande. Vi alla är mammor och vi alla bloggar så ni kan se framför er hur det såg ut när alla kom in i rummet hi hi. Alla fram med mobiler och kamereror och ställer sig runt bordet och fotar till sina bloggar. Jag är inte den som tränger mig och vi var rätt många så jag nöjde mig att ta kort på dem som tog kort.
 
Efter mingel, dryck och frukt så får vi våra goodiebags och WOW alltså WOW vad grejer!!!!! Allt ifrån kräm som ska förhöja sexual njutning till pekbok för barn till Rapunzel hårslinga. Bild på allt finns nedan och även länkar till alla sponsorer som bidragit.
 
Sen var det dags för middagsbuffe och jag hade innan bestämt mig för en tallrik och en dessert men desserten var minibitar så blev mer ett småplock av dessert. Godast på buffen var i maten jansson frestelse och på desserten chokladmousse i en liten chokladkorg. Efter middagen var det "fri" tid där man kunde göra det man ville. Jag satt i pianobaren ett tag och pratade med mitt sällskap www.partypinglan.se och hennes vän som var på kryssningen med sin mamma men långsam musik, alkohol och feber gjorde mig rätt trött så jag skippade den vilda natten som kunde ha blivit och gick och la mig till sängs redan vid midnatt, ungefär som Askungen efter balen.
 
Dagen efter startade med en frukostbuffé och vem älskar inte frukostbuffé?!?! Finns det ens någon som inte gör det? Dagen innan hade kostat mig 72pp så idag fick jag ta det lite lugnare vilket gjorde att frukost blev en skinksmörgås, ett ägg, juice och kaffe och det var helt perfekt!! Hade tänkt att gå på SPA & Relax efter frukost men mitt halsont kändes värre och basta och bubbelbada just då kändes inte som en smart idé. Så det blev avslappning på däck i solen med ett glas apelsinjuice innan "minimässan" där vi fick träffa 3 utställare men då jag som sagt inte är den som tränger mig så blev jag utan en del av dem "gåvor" man kunde få men det erbjöds fri brun utan sol spray och barnböcker. Restylane var där och hade en tävling där man kunde vinna ett kit som jag gäääärna hade vunnit. Efter detta så var det dags för vinstutdelning på alla tävlingar som man varit med och tävlat i innan och jag hade deltagit i kanske ca 10 tävlingar men det var en vinst jag ville ha lite mer än dom andra och gissa vad jag vann??? JO!!!! Just den tävlingen!!!!! Jag vann ett superfint halsband av CAROLINA GYNNING!!!!! www.webbshop.gynning.net  Birka bjöd på färgglada shots också men alkohol när man är på väg hem till familjen kändes lite fel, den shoten kunde ha kommit kvällen innan. Dock så är jag toknöjd med Birka som båt!! Jättefin båt verkligen och trevlig personal!!
 
Här följer bilder på mina favorit "presenter" och min finfina vinst och även lite mingelbilder och självklart matbilder, det är ju min blogg. Nästa år ska jag också med och nästa år SKA jag in på SPA :) Gissa vad av alla "goodies" som min tonårsdotter här hemma hoppa upp och ner av pga lycka?? Jooooo såklart hårslingan från http://www.rapunzelofsweden.se 
   
 

 
 
    http://webbshop.gynning.net
 
 

 
 
Sponsorlänkar:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar