lördag 2 mars 2013

Chili con carne

Yuuuummieeee vilken god chili!!!! Lite stark men det var bara gott!!

Chili con carne 5portioner á 4pp

300 nötfärs 10%
1 gul lök
1 liten klyfta vitlök
2tsk rapsolja
1/2 röd paprika
1 burk krossade tomater
1 burk vita bönor i tomatsås
Krydda efter smak med paprika, chilipulver, svartpeppar och soja

Hacka löken och stek upp i oljan, lägg i nötfärsen och stek upp. Pressa i vitlöken och hacka paprikan och lägg i. Häll i tomaterna och vita bönerna. Lägg i kryddorna och låt puttra i 7-10min.

Voilá!!

Jag serverade med 1dl kokt ris för 3pp och en sallad.


1 kommentar:

  1. Mmm.. tror det blir chili här hemma också! Fast jag serverar vitlöksbröd istället för ris till min. Bara för att det är gott!

    SvaraRadera