måndag 19 mars 2012

Misslyckande!!!

Jag gör ostchips ett par gånger i veckan och dom blir alltid bra,...förutom idag...dom blev inte alls krispiga och flöt ut...Tror jag var för ivrig och hade för varmt!! Så tips är att inte ha över 200 grader när ni gör chipsen ;)

5 kommentarer:

  1. Jag tycker det är svårt att få dem så där perfekta. Ofta blir mina för mjuka eller så är de inne lite för länge och smakar bränt .. Vilken ost spelar ju också roll. Vilken ost tycker du är bäst att lyckas med ??
    Ost som Parmesan & Västerbotten tycker jag eg. är godast om de inte blir "brända", blir i a f lättare krispiga..
    = )

    SvaraRadera
  2. Jag gillar färdigskivad goudaost :) Blir oftast perfekt, detta är första gången efter typ 20gånger ;)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur många grader? 200 grader eller lägre?

      Radera
    2. Jag brukar sätta ugnen på 200grader och sen fixa osten och sen bara ställa in...kanske har den vanligtvis inte hunnit bli 200grader... ska kolla bättre nästa gån ag gör :) Gör ett par gånger i veckan he he. Men igår hade ugnen varit på 225grader och stått på typ en timme innan jag gjorde dom så jag gissar att det har med värmen att göra...

      Kram

      Radera
  3. Ska testa Goudaost till helgen redan !! Så smidigt med färdigskivat ..
    = )

    SvaraRadera