lördag 17 mars 2012

LCHF Korvbröd

Idag provade jag ett lchf korvbröd till korven och det funkade helt ok faktiskt :) Väldigt mättande så det funkar bättre till en tjock choritzo eller så för man orkar bara ett bröd. Jag hittade receptet här och la bara i lite riven ost för att mildra bakerix smaken...

Korvbröd 6st

4 stora ägg
1 krm salt
50 g smält smör
1dl vatten
1 dl kokosmjöl
0,5 dl bakerix
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
0,5-1dl riven mild ost

Sätt på ugnen på 175grader. Vispa äggen med elvisp och blanda sen i resten av ingredienserna och låt stå ca 5min och forma sedan till 6 avlånga korvbrödsformade bröd och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i ugn i 25min.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar