söndag 26 februari 2012

Åååhhhhh!!!!

Jag försöker få till det att min blogg ska ha en sån där fin facebook sida som uppdaterar när jag lägger upp ett inlägg men jag kaaaaaan inte för jag är alldeles för oteknisk!!!!!

Jag blir GAAALEN!!!

Bara så att ni vet varför utifall bloggen helt plötsligt bara blir svart och försvinner ha ha ;) Då är det garanterat jag som har tryckt fel på en knapp eller nåt....

2 kommentarer:

 1. Jag tror inte att man kan få facebook att uppdatera automatiskt när bloggen lägger ut nya inlägg, utan du måste själv lägga ut statusuppdateringen på facebook. Men jag kan ha fel.
  Men om det funkar så och du kommer på hur får du gärna berätta hur du löste det. Har också funderat på en facebooksida, men vet med mig att jag skulle glömma uppdatera där när jag uppdaterar bloggen (eller om man sätter tidsinställda inlägg på bloggen, då kanske man inte ens är i närheten av datorn när inlägget läggs ut och kan lägga upp det på facebook).
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker bara skapandet av sidan är svår ha ha och nu har jag kommit på att jag vill ha en app oxå :) Vet inte hur jag ska lösa det här he he

   Kram

   Radera